Receptas / Uošvio
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 27 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
46
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 5.000 | 78.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 1.000 | 15.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.200 | 3.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.100 | 1.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1501.1 | 0.050 | 0.8 | |
6.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 10.0 | 25 | 45 | |
Fuggle (U.K.) | 1.0 | 30 | 5 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor II gen | 100.0 | 68 |
Pastabos
Salinimas
55 > 20 min
64 > 20 min
pilna dekokcija > 20 min
skrudinti tekinant
55 > 20 min
64 > 20 min
pilna dekokcija > 20 min
skrudinti tekinant