Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 24 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.008
ABV:
5.7 %
IBU:
27
EBC:
32
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 4.000
CaraCrystal 120.1 0.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1200.9 0.050
      4.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 10.0 12 60
Nugget 10.0 13 30
East Kent Golding (U.K.) 5.4 15 10
East Kent Golding (U.K.) 5.4 10 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 84

Pastabos

Užsigazavimui klevų sirupas.

Komentarai

  • random

    2012 m. Gruodžio 16 d.
    Gal kas patartų kuriame etape dėti klevų sirupą, nes turiu daugiau nei reikia užgazavimui. Skaičiau, kad dedant į pirminę mielės pilnai viską išfermentuotų ir neliktų nei skonio nei aromato.
  • audryla

    2012 m. Gruodžio 16 d.
    Skonio jis priduos bet kuriame virimo etape... O aromato... aromatą apyniai permuš... nors gal kiek ir liks, jei dėsi užgazavimui... tik nepersistenk
Prisijungę aludariai