Receptas / Sta(u)tinis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 26 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
97
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 1.500 | 23.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.500 | 23.8 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 1.300 | 20.6 | |
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 1.200 | 19.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.800 | 12.7 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 20 | 75 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 10 | 15 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 10 | 5 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 10 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas - 75 min. 75 laipsniai.