Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
59 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 26 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.010
ABV:
5.1 %
IBU:
15
EBC:
97
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 1.500
Avižiniai dribsniai 4.0 1.500
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 15.0 1.300
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 1.200
Skrudinti miežiai 1000.8 0.800
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 5.0 20 75
Tettnanger (German) 5.0 10 15
Tettnanger (German) 5.0 10 5
Tettnanger (German) 5.0 10 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Salinimas - 75 min. 75 laipsniai.
Prisijungę aludariai