Receptas / Vyšnių saulėgrįža
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 26 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
87
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 2.000 | 37.0 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 2.000 | 37.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 9.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.500 | 9.3 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.400 | 7.4 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 70 | 75 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 30 | 15 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Pastabos
+ 1 kg. vyšnių be kauliukų.
Šaldytos vyšnios pakaitintos 1l vandens su gliukoze ir sudėtos iškart po virimo.
Šaldytos vyšnios pakaitintos 1l vandens su gliukoze ir sudėtos iškart po virimo.
Vajezus
2012 m. Lapkričio 26 d.bmaggot
2012 m. Lapkričio 26 d.bmaggot
2013 m. Rugpjūčio 17 d.