Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. lapkričio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. lapkričio 26 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.6 %
IBU:
36
EBC:
87
IBU/OG:
0.67
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 2.000
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 2.000
CaraPils 5.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.500
Gliukozė 0.0 0.400
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 70 75
Saaz (Czech) 4.0 30 15
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 80

Pastabos

+ 1 kg. vyšnių be kauliukų.
Šaldytos vyšnios pakaitintos 1l vandens su gliukoze ir sudėtos iškart po virimo.

Komentarai

  • Vajezus

    2012 m. Lapkričio 26 d.
    sveikas idomus receptas. kuriam taske vysnias sudejai? saldytos?
  • bmaggot

    2012 m. Lapkričio 26 d.
    pridėjau aprašyme
  • bmaggot

    2013 m. Rugpjūčio 17 d.
    Alus gan suskystėjęs, bet neblogas dar.
Prisijungę aludariai