Receptas / Andriaus I
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.000 | 60.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 40.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 20 | 45 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 10 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Pastabos
Asortimentas padiktavo šiek tiek kitokią sudėtį. Atsirado tamsus salyklas.
Salinimas - 90 min prie 67 C.
Virimas - valanda.
Fermentavimas – 10 dienų prie 20C.
OG 1.049
Salinimas - 90 min prie 67 C.
Virimas - valanda.
Fermentavimas – 10 dienų prie 20C.
OG 1.049