Receptas / Devyniaragis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 8 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.40
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 87.1 | |
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 0.500 | 8.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.120 | 2.1 | |
Gliukozė (užgazavimui) | 0.0 | 0.120 | 2.1 | |
5.740 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 15.0 | 15 | 45 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 10 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 15 | 5 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 25 | 0 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min