Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 4 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
33
EBC:
28
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas „Munchner“ 25.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 5.0 50 45
Spalt Select (German) 5.0 20 15
Spalt Select (German) 5.0 20 5
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
72-75C - 20 min
Užkelt iki 78C perkelt į tekinimo indą.Tekint 78C vandeniu
Virti 60 minučių.


5gr airiškos kerpenos - 15 min

2013.02.04 - Taisytas receptas: patikslintas salyklas

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

5.1

(2 balsai)

Komentarai

  • Tomas Žeimys

    2012 m. Gruodžio 3 d.
    Atrodo paprastai, bet labai skaniai. Jei virsi - rezervuoju buteliuką mainams :)
  • audryla

    2012 m. Gruodžio 3 d.
    Sutarta :-)
Prisijungę aludariai