Receptas / Der zweite Schmetterling
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas „Munchner“ | 25.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.0 | 50 | 45 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 20 | 15 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 20 | 5 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
72-75C - 20 min
Užkelt iki 78C perkelt į tekinimo indą.Tekint 78C vandeniu
Virti 60 minučių.
5gr airiškos kerpenos - 15 min
2013.02.04 - Taisytas receptas: patikslintas salyklas
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
72-75C - 20 min
Užkelt iki 78C perkelt į tekinimo indą.Tekint 78C vandeniu
Virti 60 minučių.
5gr airiškos kerpenos - 15 min
2013.02.04 - Taisytas receptas: patikslintas salyklas
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
5.1
(2 balsai)
Komentarai
-
Tomas Žeimys
2012 m. Gruodžio 3 d.Atrodo paprastai, bet labai skaniai. Jei virsi - rezervuoju buteliuką mainams :) -
audryla
2012 m. Gruodžio 3 d.Sutarta :-)
3.2
...nežinau... man jis nevykęs :-(