Receptas / derliaus pirtis delcioje
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.500 | 60.0 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 0.500 | 20.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.500 | 20.0 | |
2.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
laukines obuoliu mieles | 100.0 | 75 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
6.8
(1 balsas)
6.8
neskaidrus, nuosedos
noretusi ne vien rugsties
karbonizacija "kala" i nosi
idomu, orginalu, ar "gurmanija" - nezinau.