Receptas / vyšnaitės
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 9 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 71.4 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 14.3 | |
vyšnios | 300.2 | 0.500 | 7.1 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 7.1 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bramling Cross (U.K.) | 15.0 | 20 | 60 | |
Citra | 15.0 | 10 | 10 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas:
58C - 30 min
68C - 60 min
vyšnias dėt planuoju prie 80temp. aušinant.
del ydomumo alu padalinau po 11litru i viena sudejau vyšnias kita palikau be ju žiuresim skirtuma
58C - 30 min
68C - 60 min
vyšnias dėt planuoju prie 80temp. aušinant.
del ydomumo alu padalinau po 11litru i viena sudejau vyšnias kita palikau be ju žiuresim skirtuma
audryla
2012 m. Gruodžio 3 d.http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/240
http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/2568