Informacija

Kiekis:
55 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. balandžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gegužės 1 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.2 %
IBU:
19
EBC:
12
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 10.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
CaraCrystal 120.1 0.500
zirniai 3.0 0.500
      12.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.5 25 60
Hallertauer (U.S.) 9.1 5 60
Saaz (Czech) 2.9 10 15
Cascade (U.S.) 5.9 10 15
Saaz (Czech) 2.9 10 5
Cascade (U.S.) 5.9 10 1
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 24.0 75

Pastabos

30 g kerpenos- 15min.

Komentarai

  • erstikis

    2011 m. Spalio 22 d.
    Labai įdomus receptas.
  • konung

    2012 m. Sausio 30 d.
    Išties įdomus. O virimų jau buvo? Gal komentarų?
  • doomelis

    2012 m. Vasario 10 d.
    išvirtas, išgertas ir labai (iš)girtas. Būtinai kartosiu.
Prisijungę aludariai