Receptas / Baltas Gruodis
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.054
|
|
|
FG:
1.014
|
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
|
IBU:
13
|
|
|
EBC:
11
|
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 48.8 | |
| Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 2.000 | 32.5 | |
| Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 13.0 | |
| CaraAmber | 60.0 | 0.350 | 5.7 | |
| 6.150 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Hersbrucker (German) | 4.0 | 25 | 45 | |
| Bravo | 15.0 | 10 | 10 | |
| 35 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
70c salinimas 15min gal klaida bus matyti, bet po 10 min ataušo 65c
8g ramunėlių
15g prieskoniai vynui
1 citrina
8g ramunėlių
15g prieskoniai vynui
1 citrina
