Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 9 d.

Parametrai

OG:
1.146
FG:
1.036
ABV:
14.3 %
IBU:
32
EBC:
26
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.800
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.800
CaraCrystal 120.1 0.150
Brown Malt 150.1 0.150
CaraCrystal 120.1 0.150
Brown Malt 150.1 0.150
      14.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 25 60
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 20 20
Citra 15.0 15 20
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 20 5
Citra 15.0 10 1
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
1098 British Ale starteris 2000.0 75

Pastabos

67C - valanda.

3/4 šaukštelio kreidos į vandenį.

Nuotraukos

Komentarai

  • axdrius

    2012 m. Gruodžio 9 d.
    Kodėl Činaskio?
  • Zydrius

    2012 m. Gruodžio 10 d.
    Čia sutapimas..
  • Zydrius

    2013 m. Sausio 2 d.
    smagus alutis. toks labiau lietuviškas skonis, matyt dėl kviečių. skaidrėt nelinkęs irgi dėl jų. kartis toks minkštas gavos – neišgasdintų labai žmogaus, neragavusio panašaus stiliaus alaus. žiemos šiluma.
  • Naminis

    2013 m. Sausio 7 d.
    Very good (liet. labai gerai)
Prisijungę aludariai