Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 9 d.

Parametrai

OG:
1.073
FG:
1.018
ABV:
7.2 %
IBU:
62
EBC:
16
IBU/OG:
0.85
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.800
CaraCrystal 120.1 0.150
Brown Malt 150.1 0.150
      7.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 25 60
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 20 20
Citra 15.0 15 20
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 20 5
Citra 15.0 10 1
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
1098 British Ale starteris 2000.0 75

Pastabos

67C - valanda.

3/4 šaukštelio kreidos į vandenį.

Nuotraukos

Komentarai

  • axdrius

    2012 m. Gruodžio 9 d.
    Kodėl Činaskio?
  • Zydrius

    2012 m. Gruodžio 10 d.
    Čia sutapimas..
  • Zydrius

    2013 m. Sausio 2 d.
    smagus alutis. toks labiau lietuviškas skonis, matyt dėl kviečių. skaidrėt nelinkęs irgi dėl jų. kartis toks minkštas gavos – neišgasdintų labai žmogaus, neragavusio panašaus stiliaus alaus. žiemos šiluma.
  • Naminis

    2013 m. Sausio 7 d.
    Very good (liet. labai gerai)
Prisijungę aludariai