Receptas / Caramel
Informacija
Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
52 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. gruodžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
105
|
|
EBC:
58
|
|
IBU/OG:
2.29
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 1.700 | 63.0 | |
Karamelinis salyklas (aluteksas) | 230.2 | 1.000 | 37.0 | |
2.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fredos taurieji (sviezi) | 0.8 | 600 | 60 | |
Fredos taurieji (sviezi) | 0.8 | 330 | 15 | |
930 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 11.0 | 67 |
Pastabos
Naudoti sviezi saldyti apyniu spurgai is botanikos sodo daigu