Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 4 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.017
ABV:
6.3 %
IBU:
32
EBC:
63
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
CaraCrystal 120.1 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1501.1 0.100
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.2 20 50
Northern Brewer (German) 10.5 15 25
Northern Brewer (German) 10.5 15 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 74

Pastabos

In Greek mythology, the Minotaur, was a creature with the head of a bull on the body of a man or, as described by Roman poet Ovid, "part man and part bull". He dwelt at the center of the Cretan Labyrinth, which was an elaborate maze-like construction designed by the architect Daedalus and his son Icarus, on the command of King Minos of Crete. The Minotaur was eventually killed by the Athenian hero Theseus

Komentarai

  • west

    2013 m. Kovo 20 d.
    man seniau tamsūs alūs gerai gaudavosi su 05. paskui pradėjo rūgštėt. :) 04 mane kažkaip nepatinka, turi kažkokį savitą skonį. nors čia labai skonio reikalas :)
  • svyturys

    2013 m. Kovo 20 d.
    Jei tarp S04 ir notty, tai rinkčiaus SO4.
  • runce

    2013 m. Kovo 20 d.
    kažkaip aš irgi už 04, man jos labiau angliškos, o notti - amerikoniškos. tikrai nedėčiau NB skoniui ir kvapui
  • null

    2013 m. Kovo 20 d.
    tokiam porteriui dėčiau s-23 ir fermentuočiau prie 16-17 C :)
  • Dainius

    2013 m. Kovo 21 d.
    Visi patarimai geri, žiūrint kokio alaus nori. Savo ruožtu pasiūlyčiau Scottish ale mielių, bet kaip Tauro porterio įkveptam alui bijau kad bus per geros :)
Prisijungę aludariai