Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
63 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 25 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.010
ABV:
4.5 %
IBU:
16
EBC:
12
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 2.000
Vienos salyklas 7.0 0.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.300
Miežiniai dribsniai 3.0 0.200
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 4.1 20 60
Styrian Golding (Slovenia) 4.1 5 5
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 77

Komentarai

  • konung

    2011 m. Gegužės 27 d.
    Ragavau beveik dviejų savaičių. Lengvas (gal net norėtųsi vienu žingsniu sunkesnio) su maloniu, kiek kartoku poskoniu. Savaitgalį išbandysim gamtoje.

    Tikiuosi daugiau pabrandinus įgaus daugiau kūno.
  • zaltys

    2011 m. Gegužės 27 d.
    man brandinant kūnas dingsta...
  • Gytis

    2011 m. Birželio 10 d.
    ragavau 06.09. Viskas gerai, bet kodėl tik tiek apynių? Siūlau didinti bent iki 35 IBU
  • konung

    2011 m. Birželio 10 d.
    Pasiūlymas priimtas - galvoju apie modifikaciją šio recepto ir tikrai apynių kiekį padidinsiu. Ir reikės pasistengti šį kartą nepergazuoti.
  • audryla

    2011 m. Birželio 12 d.
    Ragautas 09-06-2011
    ...gazo buvo gerokai perdaug :-)
    Na ir tenka sutikt su Gyčiu.. apynių norėtųsi gerookai daugiau, kaip biteriui...
Prisijungę aludariai