Receptas / Gegužinių biteris
Informacija
Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 25 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 2.000 | 66.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.500 | 16.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.300 | 10.0 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 6.7 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 4.1 | 20 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 4.1 | 5 | 5 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 6.0 | 77 |
konung
2011 m. Gegužės 27 d.Tikiuosi daugiau pabrandinus įgaus daugiau kūno.
zaltys
2011 m. Gegužės 27 d.Gytis
2011 m. Birželio 10 d.konung
2011 m. Birželio 10 d.audryla
2011 m. Birželio 12 d....gazo buvo gerokai perdaug :-)
Na ir tenka sutikt su Gyčiu.. apynių norėtųsi gerookai daugiau, kaip biteriui...