Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. kovo 1 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.017
ABV:
5.2 %
IBU:
23
EBC:
16
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
BEST Caramel Amber salyklas 70.6 0.100
Special B salyklas 290.2 0.100
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.0 9 60
Challenger 7.5 10 20
Hallertauer Hersbrucker 3.5 10 15
      29  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-04 12.0 70

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Komentarai

  • Pikas

    2013 m. Gegužės 6 d.
    Kokioj temperatūroj salinta?
Prisijungę aludariai