Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 15 d.

Parametrai

OG:
1.101
FG:
1.022
ABV:
10.3 %
IBU:
71
EBC:
76
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2013

    2013 m. gegužės 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Porteriai ir Stautai
    Surinkti taškai: 36.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Halcyon Pale Ale 6.0 1.000
CaraAmber 60.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1281.0 0.250
Miuncheno salyklas 15.0 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      8.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 12.0 60 60
East Kent Golding (U.K.) 4.8 30 30
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 78

Pastabos

Ispilstyta 2013.03.03

Nuotraukos

Komentarai

  • svyturys

    2013 m. Kovo 6 d.
    Jei nevirei, kelk IBU.
  • random

    2013 m. Kovo 6 d.
    Deja jau isvirtas. Paragaves pats supratau, kad apyniu mazoka :)
  • zaltys

    2013 m. Kovo 6 d.
    Gražu :)
  • Dainius

    2013 m. Kovo 6 d.
    Užtai skaičiai kaip sutampa :)
Prisijungę aludariai