Receptas / Pirmas vokiškas lageris-Hersbruker apyniai
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 13 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.000 | 90.9 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.1 | 55 | 60 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager S-23 | 12.0 | 80 |
Pastabos
Single Infusion, Light Body:
1- 64,4 C - 75 min
2 -75,6 c - 10 min ->
1- 64,4 C - 75 min
2 -75,6 c - 10 min ->