Receptas / Šokoladinis II
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 15 d.
Parametrai
OG:
1.078
|
|
FG:
1.030
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 25.0 | 3.000 | 41.7 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 2.000 | 27.8 | |
CaraPils | 5.0 | 1.000 | 13.9 | |
CaraHell | 25.0 | 0.500 | 6.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.350 | 4.9 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.250 | 3.5 | |
Special B | 350.3 | 0.100 | 1.4 | |
7.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.2 | 40 | 60 | |
Kakava | 1.0 | 100 | 0 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Ale 514 | 12.0 | 62 |
Pastabos
Į pusę alaus bus dedama vanilinio cukraus buteliuojant.
Salinosi 64 C
Salinosi 64 C
Naminis
2013 m. Sausio 15 d.