Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 15 d.

Parametrai

OG:
1.078
FG:
1.030
ABV:
6.3 %
IBU:
17
EBC:
64
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 25.0 3.000
Pale Ale salyklas 7.0 2.000
CaraPils 5.0 1.000
CaraHell 25.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.350
Brown Malt 150.1 0.250
Special B 350.3 0.100
      7.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 5.2 40 60
Kakava 1.0 100 0
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 62

Pastabos

Į pusę alaus bus dedama vanilinio cukraus buteliuojant.
Salinosi 64 C

Komentarai

  • Naminis

    2013 m. Sausio 15 d.
    Ragavau pilstydamas į butelius, šiaip neblogas - saldus, šokoladas jaučiasi, bet jaučiasi lyg ir kažkokie alkoholio pustoniai, o gal ir taninai. Bet kokiu atveju, dar anksti teisti, tegu mėnesį pabręsta, tikiuosi pasitaisys.
Prisijungę aludariai