Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 8 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.013
ABV:
4.6 %
IBU:
11
EBC:
7
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas kvietinis 3.0 2.000
Vokiškas pilsner 3.0 2.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Riwaka (New Zealand) 4.5 5 60
Riwaka (New Zealand) 4.5 5 30
Riwaka (New Zealand) 4.5 5 15
Willamette 4.5 10 5
Riwaka (New Zealand) 4.5 10 5
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 73

Pastabos

Pusę vidutinio dydžio apelsino 5 min. prieš baigiant virti.


---
Gers žmona ir verks.

Komentarai

  • konung

    2013 m. Vasario 24 d.
    Graži puta ir pakankamai didelis kaip kvietiniam skaidrumas. Salyklo kvapas. Gaivus visiškas citrusinis skonis. Greit bėgantis.
  • Dainius

    2013 m. Vasario 24 d.
    O ką apie Riwaka apynius gero pasakytum?
  • vapas

    2013 m. Vasario 25 d.
    Artimiausiu metu virsiu kokį nors eliuką ir jame pabandysiu dar Riwaka likučius. Šiame aluje vis dėlto labiau "groja" mielės, kurios slopina apynius.
Prisijungę aludariai