Receptas / Gavrošas
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas kvietinis | 3.0 | 2.000 | 50.0 | |
Vokiškas pilsner | 3.0 | 2.000 | 50.0 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Riwaka (New Zealand) | 4.5 | 5 | 60 | |
Riwaka (New Zealand) | 4.5 | 5 | 30 | |
Riwaka (New Zealand) | 4.5 | 5 | 15 | |
Willamette | 4.5 | 10 | 5 | |
Riwaka (New Zealand) | 4.5 | 10 | 5 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
Pusę vidutinio dydžio apelsino 5 min. prieš baigiant virti.
---
Gers žmona ir verks.
---
Gers žmona ir verks.
konung
2013 m. Vasario 24 d.Dainius
2013 m. Vasario 24 d.vapas
2013 m. Vasario 25 d.