Receptas / nuoPO
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 25 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 3.000 | 57.7 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 2.000 | 38.5 | |
Marris Otter | 6.0 | 0.200 | 3.8 | |
5.200 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 78 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.0
(5 balsai)
Komentarai
-
nuolaida
2013 m. Balandžio 25 d.Labai švelniai aromatingas -
west
2013 m. Gegužės 12 d.matai ir magnumu galima kažką išspaust :) -
audryla
2013 m. Gegužės 15 d.Ragautas 11.05.2013 per "Aludarių taurę"
Dar vienas įdomus egzepliorius iš Taurės. Kaip pats ir minėjai: "Labai švelniai aromatingas". Vat jei būtum paskutines 5min įmetęs 20 gramų vietoj tų 5... :-)
Pasižymėjau dar, kad truputį norėtųsi ryškesnio kūno, nors dabar galvu, kad gal ir nereikia :-)
Aludarių Taurė 2013
2013 m. gegužės 11 d.