Receptas / Patrimpo
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 17 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 97.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.120 | 2.3 | |
5.120 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) (į pirmą misos lašą) | 6.4 | 30 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 15 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) | 6.4 | 15 | 5 | |
East Kent Golding (U.K.) (sausas apyniavimas) | 6.4 | 30 | 0 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Vanduo + 2gr CaCl2/10L
50-53C - 10min
65-68C - 60 min
Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Vanduo + 2gr CaCl2/10L