Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 17 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.014
ABV:
5.7 %
IBU:
28
EBC:
7
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.120
      5.120

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) (į pirmą misos lašą) 6.4 30 60
East Kent Golding (U.K.) 6.4 15 15
East Kent Golding (U.K.) 6.4 15 5
East Kent Golding (U.K.) (sausas apyniavimas) 6.4 30 0
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 10min
65-68C - 60 min

Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min

Vanduo + 2gr CaCl2/10L
Prisijungę aludariai