Receptas / 7-tas
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.20
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.000 | 46.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 46.2 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 7.7 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 20 | 50 | |
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 15 | 10 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 77 |
NoName
2013 m. Sausio 30 d.zaltys
2013 m. Sausio 30 d.NoName
2013 m. Vasario 1 d.Vytenis
2013 m. Gruodžio 19 d.Gytis
2013 m. Gruodžio 19 d.