Receptas / Ruin
Informacija
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 30.3 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 30.3 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.000 | 30.3 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.300 | 9.1 | |
3.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 3.0 | 30 | 30 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST XL 3278 BELG.LAMBIC | 125.0 | 72 | |
Safale S-33 | 12.0 | 72 |
Pastabos
apyniai atkaitinti "sendinant"
S-33 + cukrus antrinei
S-33 + cukrus antrinei