Informacija

Kiekis:
150 litrų
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 30 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.6 %
IBU:
17
EBC:
29
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 16.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 16.000
Amber 50.0 1.000
CaraRed 40.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 1.000
      35.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Laukiniai west'o ir panemunės 5.0 300 32
      300  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 36.0 75

Komentarai

  • west

    2013 m. Rugpjūčio 30 d.
    na apyniai tie manau tikrai netempia ant 5aa. kada virsi?
  • zaltys

    2013 m. Rugpjūčio 30 d.
    kitą savaitę arba sekmadienį...apyniai manau bus dadėti eigoj.
  • valytojas

    2013 m. Rugpjūčio 30 d.
    zaltys,
    Kur dedi tokius didelius kiekius, į statines/kegus pili?
    Gal priimi į alaus virimo pamokas?
    All grain aš nedaręs dar, butu smalsu pamatyt.
  • zaltys

    2013 m. Rugpjūčio 30 d.  
    į kegus pilu, dalį į butelius būna ir į bambalius...kokios tos pamokos, bet jei patogu Kaune, prašom. Planuoju pavirt rugsėjį tai jei ką į paštą rašyk.
  • MK

    2013 m. Rugsėjo 4 d.
    nenori paskaidyt ir dalį padaryti su kitom mielėm? šitos man neskanios pasirodė
Prisijungę aludariai