Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 12 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.010
ABV:
5.5 %
IBU:
22
EBC:
8
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 3.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.1 30 60
Tradition (German) 6.5 40 15
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 80

Pastabos

Salinti 90min prie 66-70C.
Virti 60min

Nuotraukos

Prisijungę aludariai