Receptas / Vampyru
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 10 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 5.000 | 83.3 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 8.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.500 | 8.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 10.4 | 10 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.8 | 15 | 45 | |
Nugget | 10.4 | 10 | 20 | |
Cascade (U.S.) | 5.8 | 15 | 10 | |
Cascade (U.S.) | 5.8 | 20 | 1 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 78 |
Pastabos
Kerpena, 4g @-15min