Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 3 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.009
ABV:
5.2 %
IBU:
38
EBC:
7
IBU/OG:
0.79
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.0 4.450
Miuncheno salyklas 22.0 0.150
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.5 10 60
Hersbrucker (German) 3.2 30 60
Hersbrucker (German) 3.2 25 30
Hersbrucker (German) 3.2 20 5
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 300.0 82

Pastabos

Hersbrucker iš tikro tik pavadinimas, neaišku kokie čia apyniai. Gavau iš Žaldoko, kuris juos gavo Vokietijoje. Žinomas tik AA kiekis.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.4

(2 balsai)

Komentarai

  • Gytis

    2013 m. Liepos 30 d.  
    Maegnar, #3 būtent taip ir darysiu: daugiau aromato, mažiau kartumo. Bet tik truputį mažiau. IBU darysiu 30. Ir kūną stengsiuosi padaryti truputį lengvesnį.
Prisijungę aludariai