Receptas / Pils nach Bitburger Art #2 (Pils 33)
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 3 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.79
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.450 | 96.7 | |
Miuncheno salyklas | 22.0 | 0.150 | 3.3 | |
4.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 14.5 | 10 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 3.2 | 30 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 3.2 | 25 | 30 | |
Hersbrucker (German) | 3.2 | 20 | 5 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 300.0 | 82 |
Pastabos
Hersbrucker iš tikro tik pavadinimas, neaišku kokie čia apyniai. Gavau iš Žaldoko, kuris juos gavo Vokietijoje. Žinomas tik AA kiekis.
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.4
(2 balsai)
8.4
lengvas, kartus apynių aromatas
graži gan ilgai išliekanti puta
kaip ir kvapas - kartus. Atrodo kad daugiau IBU negu recepte.
vidutinio kūno, greitai išnyksta skonis ir lieka vien kartumas. Vidutiniškos karbonizacijos
manau sunku būtų išgerti daugiau negu du buteliukus tokio alaus. Gal norėtūsi daugiau aromato ir šiek tiek mažiau kartumo