Receptas / BelgStautas
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 4 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
77
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.500 | 64.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 11.8 | |
Special B | 400.3 | 0.500 | 5.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.500 | 5.9 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.500 | 5.9 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 5.9 | |
8.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 11.0 | 32 | 64 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 32 | 32 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 32 | 0 | |
96 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST XL 1581-PC BELGIAN STOUT | 50.0 | 75 |
Pastabos
Traukiau iš neto, iki virimo pakeisiu manau. Laukiu komentarų ir pasiūlymų...
west
2013 m. Vasario 4 d.manau maz 0,5 kg skrudintus gali išmest palikt tik chocolate. o mielių norėsiu gaut.
zaltys
2013 m. Vasario 4 d.