Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 11 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.014
ABV:
4.8 %
IBU:
19
EBC:
44
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.500
Šaldytos vyšnios 300.2 0.700
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.400
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 5.0 20 60
Willamette 5.0 15 20
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 7.0 73

Pastabos

vyšnios į vėsinamą misą prie 80C

Komentarai

  • Vajezus

    2013 m. Vasario 7 d.
    jei turi galimybe del kiek galima daugiau vysniu :) ir laktozes kad rugstumas nepermustu.
  • egidis

    2013 m. Vasario 11 d.
    vyšnių visas atsargas sunaudojau. iškilo klausimas ar uogose esantis cukrus dalyvauja procese?
  • egidis

    2013 m. Vasario 11 d.
    o dėl laktozės, tai savam aluj pasiūlė dėt į dalį butelių išpilstant. taip turbūt ir darysiu, palyginsiu kad ateity žinot.
Prisijungę aludariai