Receptas / žagarvyšnių festivalis
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 11 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 43.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.500 | 32.6 | |
Šaldytos vyšnios | 300.2 | 0.700 | 15.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 8.7 | |
4.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 20 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 15 | 20 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 7.0 | 73 |
Pastabos
vyšnios į vėsinamą misą prie 80C
Vajezus
2013 m. Vasario 7 d.egidis
2013 m. Vasario 11 d.egidis
2013 m. Vasario 11 d.