Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 11 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 17 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.2 %
IBU:
28
EBC:
9
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 6.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 20 60
Tradition (German) 6.0 20 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 80

Pastabos

Salinimas 90 min. prie 68ºC
Airiška kerpena 15g 15min iki vyrimo pabaigos

Komentarai

  • bmaggot

    2013 m. Vasario 11 d.
    1g?
  • Calvados

    2013 m. Vasario 11 d.
    Ups tuoj pataisysiu....
  • bmaggot

    2013 m. Vasario 11 d.
    galvojau, kažkoks slaptas poskonis turi išryškėti
Prisijungę aludariai