Receptas / sausasis
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 23 d.
Parametrai
OG:
1.043
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
65
|
|
IBU/OG:
0.99
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 62.5 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 25.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.300 | 9.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.100 | 3.1 | |
3.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 4.6 | 57 | 60 | |
57 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 8.0 | 81 |
Pastabos
vanduo žirmūnų. salinimas ~60C 60min 1:2
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.6
(1 balsas)
8.6
Kavos tonai :)
Išvaizda labai gera, graži rusva puta
Mano skoniui per daug apynių, mažinčiau, nes lieka toks džiovinantis-sutraukiantis poskonis. Norėtųsi, kad kartumą pagrinde formuotų skrudinti salyklai, o apyniai tik pritartų jiems