Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 29 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.2 %
IBU:
50
EBC:
42
IBU/OG:
0.94
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2013

    2013 m. gegužės 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Rudieji eliai
    Surinkti taškai: 38.20

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 5.000
Aroma 150.1 0.250
Special B 400.3 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      5.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 17.0 13 60
Summit 17.0 15 30
Kadagio uogos 0.0 20 10
Citra 15.0 15 10
      63  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 74

Pastabos

Salinimas 67'C

Brandinti 10 sav.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.4

(2 balsai)

Komentarai

  • Gytis

    2013 m. Gegužės 16 d.
    Gegužės mėn. VAK. Be abejonių geriausias vakaro alus.
Prisijungę aludariai