Receptas / Vasario
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 4 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 5.000 | 71.4 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 1.000 | 14.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 7.1 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.500 | 7.1 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 11.0 | 20 | 60 | |
Target (U.K.) | 11.0 | 15 | 15 | |
Summit | 17.0 | 15 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 77 |
Pastabos
5 gr. airiskos kerpenos 15 min virimo