Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
42 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 15 d.

Parametrai

OG:
1.103
FG:
1.018
ABV:
11.3 %
IBU:
100
EBC:
32
IBU/OG:
0.97
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pearl Pale Ale 6.0 8.000
Abbey Malt salyklas 45.0 0.500
CaraBelge salyklas 30.0 0.500
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sterling 6.7 75 60
Sterling (pirmas misos apyniavimas) 6.7 25 60
Sterling 6.7 35 15
Prancūziško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos 0.0 10 5
      145  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3655 | PC Belgian Schelde Ale Yeast (mielių pyragas) 500.0 83

Pastabos

Salinimas:
~61-64°C - 135 min. + 3g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 65˚C
Išviso 180 min.
pH ~ 5,4

Prieš verdant: G = 1,084 V = 13,0 l
Prieš fermentuojant: G = 1,104 V = 11,2 l

Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~26°C

Dėkui Runcei už apynius.
Arčio nurodymu išviriau stiprų belgišką alų :)

Abbey Quadrupel
Prisijungę aludariai