Receptas / greito vartojimo raudonas
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 18 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 22 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.300 | 69.1 | |
CaraHell | 25.0 | 0.500 | 15.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' naminis* | 25.0 | 0.500 | 15.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.030 | 0.9 | |
3.330 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northdown (U.K.) | 6.0 | 18 | 60 | |
Northdown (U.K.) | 6.0 | 8 | 30 | |
Northdown (U.K.) | 6.0 | 5 | 10 | |
31 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
turėtų būti:
Ca 57
Mg 10
SO4 85
Na 54
Cl 100
HCO3 98
RA +33
dedam +0.5g CaCl +1g NaCl +1g CaSO4
RO/krano 75/25
10L 68C > 62C 15min 3L/kg
keliam ant puodo iki 72C
72C 45min
nutekinam pirmoką, jį verdam
likusio mentalo dekokcija 5min
nutekinam antroką, pakartojam porą kartų
* 30min 160C temp
Ca 57
Mg 10
SO4 85
Na 54
Cl 100
HCO3 98
RA +33
dedam +0.5g CaCl +1g NaCl +1g CaSO4
RO/krano 75/25
10L 68C > 62C 15min 3L/kg
keliam ant puodo iki 72C
72C 45min
nutekinam pirmoką, jį verdam
likusio mentalo dekokcija 5min
nutekinam antroką, pakartojam porą kartų
* 30min 160C temp
erstikis
2013 m. Vasario 22 d.runce
2013 m. Vasario 22 d.