Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 19 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 12 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.017
ABV:
5.9 %
IBU:
11
EBC:
7
IBU/OG:
0.18
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2013

    2013 m. gegužės 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Kvietiniai eliai
    Surinkti taškai: 31.75

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 5.000
Bazinis salyklas 3.0 5.000
CaraPils 5.0 1.000
      11.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 5.0 30 60
Tettnanger (German) 5.0 20 15
Kalendra 1.0 10 15
kuracao 1.0 15 15
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 12.0 73

Pastabos

2x20l skirtingomis mielemis
bandysim tirpdyti sniegą vandeniui pagaminti.

vanduo viso 60
30l - 78
30l - 100 c

Komentarai

  • Artis

    2013 m. Gegužės 12 d.
    Legendinis alus. Legendinis ta prasme, kad turi labai įdomią istoriją, kurią tik autorius moka gyvai papaskoti. Jei teisėjai būtų žinoję šio alaus istorija, net neabejoju, kad pirma vieta garantuota!
    P.S. Ačiū Tau Bičiulį už gerai pralestą laiką, dėka šio alaus seniai taip nesijuokiau, gerają prasme :)
  • SkyNaras

    2016 m. Sausio 15 d.
    Sveiki,
    gal galite surašyti salinimo temperatūras ir laiką?


  • west

    2016 m. Sausio 19 d.
    parašyta gi
    buvo 60l vandens
    30l 78c supyliau ant salyklo ir salinosi.
    tada su 30l verdančiu tekinau ir praplovinėjau
    esmė kad šitą virėm miške žiemą tai nelabai tų temperatūrų kas žiūrėjo 




Prisijungę aludariai