Receptas / lušninis palapininis
Informacija
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 5.000 | 45.5 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 45.5 | |
CaraPils | 5.0 | 1.000 | 9.1 | |
11.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 30 | 60 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 20 | 15 | |
Kalendra | 1.0 | 10 | 15 | |
kuracao | 1.0 | 15 | 15 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 73 |
Pastabos
2x20l skirtingomis mielemis
bandysim tirpdyti sniegą vandeniui pagaminti.
vanduo viso 60
30l - 78
30l - 100 c
bandysim tirpdyti sniegą vandeniui pagaminti.
vanduo viso 60
30l - 78
30l - 100 c
Komentarai
-
Artis
2013 m. Gegužės 12 d.Legendinis alus. Legendinis ta prasme, kad turi labai įdomią istoriją, kurią tik autorius moka gyvai papaskoti. Jei teisėjai būtų žinoję šio alaus istorija, net neabejoju, kad pirma vieta garantuota!
P.S. Ačiū Tau Bičiulį už gerai pralestą laiką, dėka šio alaus seniai taip nesijuokiau, gerają prasme :) -
SkyNaras
2016 m. Sausio 15 d.Sveiki,
gal galite surašyti salinimo temperatūras ir laiką?
-
west
2016 m. Sausio 19 d.parašyta gi
buvo 60l vandens
30l 78c supyliau ant salyklo ir salinosi.
tada su 30l verdančiu tekinau ir praplovinėjau
esmė kad šitą virėm miške žiemą tai nelabai tų temperatūrų kas žiūrėjo
Aludarių Taurė 2013
2013 m. gegužės 11 d.