Receptas / Erstikio ADMIROLO EKG BITERIS
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 13 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (VikingMalt) | 5.0 | 3.400 | 97.1 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.100 | 2.9 | |
3.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Admiral (U.K.) | 14.0 | 15 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 15 | 15 | |
East Kent Golding (U.K.) (į antrinę) | 4.0 | 15 | 0 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 74 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 7L / 57ºC vandens;
• 20 min ~50ºC (1:2);
• pilama 3,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• 5 min ~72ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 4 dienos
antrinė - 2 dienos (su EKG)
• pilama 7L / 57ºC vandens;
• 20 min ~50ºC (1:2);
• pilama 3,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• 5 min ~72ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);
Fermentacija:
pirminė - 4 dienos
antrinė - 2 dienos (su EKG)