Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 20 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 13 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.012
ABV:
4.4 %
IBU:
32
EBC:
14
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (VikingMalt) 5.0 3.400
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      3.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral (U.K.) 14.0 15 60
East Kent Golding (U.K.) 4.0 15 15
East Kent Golding (U.K.) (į antrinę) 4.0 15 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 74

Pastabos

Salinimas:
• pilama 7L / 57ºC vandens;
• 20 min ~50ºC (1:2);
• pilama 3,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• 5 min ~72ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+17L);

Fermentacija:
pirminė - 4 dienos
antrinė - 2 dienos (su EKG)

Nuotraukos

Prisijungę aludariai