Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 18 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.017
ABV:
4.2 %
IBU:
15
EBC:
27
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.680
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.320
Vienos salyklas 7.0 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.100
      3.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 9.0 11 60
      11  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 6.0 65

Pastabos

RO/krano 70/30 +0.5g CaSO4 +0.8g NaCl /10L

Ca 36
Mg 12
SO4 59
Na 49
Cl 68
HCO3 117
RA 63

10L 65C > 62C 30min
keliam ant ugnies iki 73C
73C 40min
keliam iki 78
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti
nutekinam antroką, pakartojam

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.3

(2 balsai)

Komentarai

  • Dainius

    2013 m. Balandžio 14 d.
    Nepatikėčiau kad turi tik 10% kvietinio salyklo. Tiršta, ilgai besilaikanti puta, salyklinis kvapas, pilno kūno. Kiek kartumo napamaišytų, bet ir taip labai skanus, pavyzdinis stiliaus atstovas.
  • runce

    2013 m. Balandžio 14 d.
    aš pats gal ir devynetu vertinčiau: išvaizda puiki, graži puta, juodas. kvapas kramtomos gumos, saldokas. skonis ne visai tipinis dunkelwaizenų, perdaug kūningas ir salykliškas, bet šiaip be juntamų trūkumų
Prisijungę aludariai