Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 27 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
37
EBC:
14
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 4.700
CaraAmber 60.0 0.300
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.5 19 90
Cascade (U.S.) 4.9 37 45
Airiška kerpena 1.0 5 10
Cascade (U.S.) 4.9 43 0
      104  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST XL 1056 AMERICAN ALE (II generacija) 30.0 75

Pastabos

Salinimas:
68 laipsniai - 60 min
Tekinti prie 78 laipsnių.

Receptas iš Brew your own 2012 Gruodžio numerio. Lengvai modifikuotas, kad kompensuot AA skirtumus apyniuose ir pridėta kerpenos.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Komentarai

Prisijungę aludariai