Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 28 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.003
ABV:
7.1 %
IBU:
30
EBC:
21
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Avižiniai dribsniai 4.0 2.000
Bazinis salyklas 3.0 1.000
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 1.000
Special B 400.3 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 15.5 10 60
Tradition (German) 6.5 10 15
Šviežios citrinų žievelės 3.0 20 15
Migdolo milteliai 1.0 20 0
Tradition (German) 6.5 20 0
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss II karta 120.0 95

Pastabos

Airiška kerpena 20g @ 15min.
60min. 250g razinų
60min. 250g džiovintų ananasų

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Komentarai

  • Calvados

    2013 m. Vasario 28 d.
    Laikau rusyje kur 5-7C
    Na tada fingers cross
  • Gytis

    2013 m. Vasario 28 d.
    kokie buteliai?
  • Calvados

    2013 m. Kovo 1 d.
    Skaidrūs keramikiniais kamščiais
  • Gytis

    2013 m. Kovo 1 d.
    1 litro talpos?
  • Calvados

    2013 m. Kovo 1 d.
    taip
Prisijungę aludariai