Receptas / BELEKAS MN
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 28 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 2.000 | 48.8 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.000 | 24.4 | |
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 1.000 | 24.4 | |
Special B | 400.3 | 0.100 | 2.4 | |
4.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 15.5 | 10 | 60 | |
Tradition (German) | 6.5 | 10 | 15 | |
Šviežios citrinų žievelės | 3.0 | 20 | 15 | |
Migdolo milteliai | 1.0 | 20 | 0 | |
Tradition (German) | 6.5 | 20 | 0 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss II karta | 120.0 | 95 |
Pastabos
Airiška kerpena 20g @ 15min.
60min. 250g razinų
60min. 250g džiovintų ananasų
60min. 250g razinų
60min. 250g džiovintų ananasų
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.0
(1 balsas)
8.0
Jautėsi citrina ir saldumas kažkoks
Sunkiai nuskaidrėjo bet puta gera
Saldžiai rūgštokas pereinantis į kartumą
Duonos pojutis