Receptas / Čempionų lyga
Informacija
Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 22 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
58
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.700 | 41.2 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.300 | 35.1 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.550 | 8.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.300 | 4.6 | |
Avižiniai dribsniai | 2.0 | 0.300 | 4.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.200 | 3.1 | |
Special B | 400.3 | 0.200 | 3.1 | |
6.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Belgian Abby Ale (1214) | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas prie 66C
Tekinimas prie 75C
Pirminė fermentacija apie 7 dienas
Ir mėnesiui į garažą.
Tekinimas prie 75C
Pirminė fermentacija apie 7 dienas
Ir mėnesiui į garažą.
Zalvarinis
2013 m. Kovo 13 d.Zalvarinis
2013 m. Gegužės 29 d.Gytis
2013 m. Gegužės 29 d.