Receptas / Simcoe apyniuotis
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 3 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugsėjo 12 d.
Parametrai
OG:
1.094
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
10.0 %
|
|
IBU:
172
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
1.82
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 4.200 | 84.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 10.0 | |
Cukranendrių cukrus | 5.0 | 0.200 | 4.0 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Simcoe (pirmas misos apyniavimas) | 11.9 | 30 | 60 | |
Simcoe | 11.9 | 50 | 60 | |
Simcoe | 11.9 | 10 | 15 | |
Simcoe | 11.9 | 15 | 10 | |
Simcoe | 11.9 | 20 | 5 | |
Simcoe (1-as sausas apyniavimas) | 11.9 | 35 | 0 | |
Simcoe (2-as sausas apyniavimas) | 11.9 | 15 | 0 | |
Simcoe | 11.9 | 25 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 6.0 | 81 |
Pastabos
Salinimas:
~62-68°C - 180 min. + 8g CaSO4
~9 litrų mentalo pavirinimas - 20 min.
--> 84˚C - 10 min.
Išviso 240 min.
pH ~ 5,1
Prieš verdant: G = 1,080 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~22°C
~62-68°C - 180 min. + 8g CaSO4
~9 litrų mentalo pavirinimas - 20 min.
--> 84˚C - 10 min.
Išviso 240 min.
pH ~ 5,1
Prieš verdant: G = 1,080 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~22°C
DV
2013 m. Rugsėjo 16 d.