Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
63 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 25 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.010
ABV:
5.0 %
IBU:
26
EBC:
9
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 6.000
CaraPils 5.0 1.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.0 10 90
Admiral (U.K.) 14.0 10 50
Bramling Cross (U.K.) 6.0 15 10
East Kent Golding (U.K.) 4.0 15 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 79

Pastabos

viriau 90min

pirminė fermentacija 8-12C iki kol baigia rūgt. tuomet nešti šiltai, palaikyti 3-5d. ir subuteliuoti. tai bene pats paprasčiausias metodas lageriui. skanus ir be ilgo brandinimo
Prisijungę aludariai