Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
89 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 26 d.

Parametrai

OG:
1.067
FG:
1.014
ABV:
6.9 %
IBU:
24
EBC:
9
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Ryžių dribsniai 2.0 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.9 20 60
Hersbrucker (German) 4.5 15 20
Hersbrucker (German) 4.5 15 10
Saaz (Czech) (šaltas apyniavimas antrinėje) 4.0 15 0
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 (2 kartos, šlapios) 210.0 79

Pastabos

Airiška kerpena 5 g. 15 min.
Ryžių dribsniai pavirti 5 min.
Pirminė 7 d.
Antrinė 8 d.
Prisijungę aludariai