Receptas / StellaB-Nelson Sauvin
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 21 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 3.0 | 3.100 | 88.8 | |
Invertuotas Cukrus | 70.1 | 0.150 | 4.3 | |
CaraPils | 5.0 | 0.120 | 3.4 | |
Aroma | 150.1 | 0.060 | 1.7 | |
Special B | 350.3 | 0.060 | 1.7 | |
3.490 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nelson Sauvin (New Zealand) | 12.6 | 22 | 20 | |
22 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 12.0 | 70 |
Pastabos
2 kg bazinio, 3 L/kg, 15 min. dekokcija;
3 kg bazinio, 2 L/kg, ±50-55C protein rest;
64-66C 60 min.
1/3 dekokcija 15 min.
72-74C - 15 min.
3 kg bazinio, 2 L/kg, ±50-55C protein rest;
64-66C 60 min.
1/3 dekokcija 15 min.
72-74C - 15 min.