Receptas / Triple sons
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.080
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.9 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 7.000 | 73.7 | |
Cukrus | 0.0 | 1.500 | 15.8 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.000 | 10.5 | |
9.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 3.8 | 70 | 60 | |
Tettnanger (German) | 3.8 | 30 | 30 | |
Willamette | 5.8 | 20 | 30 | |
Willamette | 5.8 | 20 | 15 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3655-PC Belgian Schelde Ale Yeast | 12.0 | 75 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.0
(1 balsas)
Komentarai
-
Modeslovas
2013 m. Kovo 14 d.A kam belgui tiek apynio ir dar tokiaias laikais? -
Klevas
2013 m. Kovo 14 d.Willamette 15 min. - bandymas pridėti gėliškumo pagal stiliaus aprašymus. -
Klevas
2013 m. Gegužės 1 d.Vakar išpilsčiau - kompleksiškas skonis, tipinis belgas. Rezultatas geresnis negu tikėjausi, juo labiau, kad namuose temperatūra nukrito iki 15 ir fermentacija buvo labai sulėtėjusi. Vis dėlto per 2 sav. dapūkštė iki 1.020. Kiek laiko brandinat tokio tipo alų? -
Gytis
2013 m. Gegužės 1 d.Mažiausiai 3 mėn. -
Klevas
2013 m. Gegužės 4 d.Ok - galiu palikt savamaluj, jei tinka. Tik aišku brandos jam reik dar.
7.0
Avieciu uogiene, alkoholio nesijaucia, tortas ir saldainiai.
man tekusi dalis buvo nuo dugno, tad buvo labai drumsta
skanu, bet per saldu
viskas gerai, geras kunas, tai del didelio saldumo matomai.
idomus "saldainis"