Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
58 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 15 d.

Parametrai

OG:
1.080
FG:
1.020
ABV:
7.9 %
IBU:
35
EBC:
9
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 7.000
Cukrus 0.0 1.500
Vienos salyklas 7.0 1.000
      9.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (German) 3.8 70 60
Tettnanger (German) 3.8 30 30
Willamette 5.8 20 30
Willamette 5.8 20 15
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3655-PC Belgian Schelde Ale Yeast 12.0 75

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.0

(1 balsas)

Komentarai

  • Modeslovas

    2013 m. Kovo 14 d.
    A kam belgui tiek apynio ir dar tokiaias laikais?
  • Klevas

    2013 m. Kovo 14 d.
    Willamette 15 min. - bandymas pridėti gėliškumo pagal stiliaus aprašymus.
  • Klevas

    2013 m. Gegužės 1 d.
    Vakar išpilsčiau - kompleksiškas skonis, tipinis belgas. Rezultatas geresnis negu tikėjausi, juo labiau, kad namuose temperatūra nukrito iki 15 ir fermentacija buvo labai sulėtėjusi. Vis dėlto per 2 sav. dapūkštė iki 1.020. Kiek laiko brandinat tokio tipo alų?
  • Gytis

    2013 m. Gegužės 1 d.
    Mažiausiai 3 mėn.
  • Klevas

    2013 m. Gegužės 4 d.
    Ok - galiu palikt savamaluj, jei tinka. Tik aišku brandos jam reik dar.
Prisijungę aludariai