Receptas / (be pavadinimo)
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 55.6 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 37.0 | |
CaraRed | 40.0 | 0.200 | 3.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.100 | 1.9 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.100 | 1.9 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 10 | 60 | |
Hallertauer Tradition (German) | 4.0 | 10 | 15 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 75 |