Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 25 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.015
ABV:
5.5 %
IBU:
33
EBC:
13
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (U.S.) 4.0 30 60
Hallertauer (U.S.) 5.0 30 20
Hallertauer (U.S.) 5.0 30 10
Hallertauer (U.S.) 5.0 30 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Komentarai

  • bmaggot

    2013 m. Gegužės 8 d.
    O mieles palikt šias?
  • audryla

    2013 m. Gegužės 8 d.
    Taip!
  • Zydrius

    2013 m. Gegužės 8 d.
    jo. nu kaip. jei mielės kelintos kartos tai šias, o jei naujos pirk lagerines mieles ir daryk ką suplanavęs – lagerį, bet nešk rūsin. aišku, patikslint tempkę būt gerai, bet panašu bus kokių 12, jei rūsys toks раз два. tai lageriui iš sausų mielių pats tas. nu ir žinoma turėk omeny, kad lagerį gersi po beveik dviejų mėn. (gerą), APA džiaugsies kažkur po 3 savaičių (gera, 2 mėn. idealia).
  • bmaggot

    2013 m. Gegužės 9 d.
    Gal per pusę darysiu. :D
  • Zydrius

    2013 m. Gegužės 9 d.
    tikiuos 20+20 :)
Prisijungę aludariai