Receptas / Stefano IPA
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 17 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.72
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 68.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.800 | 24.7 | |
Abbey Malt | 120.1 | 0.300 | 4.1 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.200 | 2.7 | |
7.300 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
1098 British Ale III k. | 250.0 | 74 |
Pastabos
55C - 15 min.
67C - valanda.
67C - valanda.